Gullviverallyt

Gullviverallyt 21 Maj - 24 Maj 2020

Start Corona Nyheter Inbjudan Anmälan Om Gullviverallyt Sponsorer Resultat Kontakta oss Om hemsidan

Inför anmälanFörregistrering

Nytt för i år är att man kan förregistrera uppgifter inför anmälan. Genom att klicka vidare kommer du till ett formulär där du fyller i namn- och kontaktuppgifter samt uppgifter om båten. Fyll i uppgifterna så fullständigt som möjligt. Fält som är obligatoriska är röd markerade.

När din förregistrering är gjord kommer ett mejl att skickas till dig med koden du behöver för att kunna komma åt dina uppgifter och anmäla dig när vi släpper anmälan den 18 feburari. Därmed är det extra viktigt att din epost adress är korrekt inskriven.

Skulle du inte hitta din kod vid anmälningstillfället, går det alltid bra att skapa en anmälan från början.

Frågor och svar om anmälan

Här nedan finns lite viktig information om anmälan

Klicka på titlarna under för att komma direkt till informationen

Hittar du inte svaren du söker? Maila din fråga till admin@gullviverallyt.se

När öppnar anmälan?
Hur anmäler jag mig?
Kan jag hämta uppgifter från tidigre år?
Vad är förregistreringen?
Hur kan jag ändra mina uppgifter från förregistreringen?
Jag hittar inte min kod från förregistreringen?
Måste jag tillhöra en klubb för att få segla?
Behöver jag mätbrev?
Vad gäller om flygande segel?
Hur fungerar turordningen?
Var kan jag se anmälningarna?
Hur Ser/ändrar jag min anmälan?
Hur fungerar betalningen?
Får jag pengarna tillbaka om jag hoppar av?
Ska jag betala även om jag kommer att stå på väntelistan?

När öppnar anmälan?

Hemsidan www.gullviverallyt.se öppnas 18 februari lockan 06:30 för anmälningar. När klockan på hemskärmen tickat ner til 0d 0h 0m 0s visas en länk som går direkt till anmälan


Hur anmäler jag mig?

Anmälan kan endast göras via formulär på hemsidan. Klicka på "Anmälan". Du kommer till en sida med kortfattade anvisningar. Nertill finns länkar "Hämta uppgifter" resp "Anmälan ny".


Kan jag hämta uppgifter från tidigre år?

Nej, från och med 2020 kan du inte längre hämta dina uppgifter från tidigare år, däremot kan du hämta uppgifter från en förregistrering, se "vad är förregistreringen?"


Vad är förregistreringen

I samband med att inbjudan släpps så kommer också en förregistrering att släppas, där kan du skapa en helt ny anmälan i lugn och ro, efter du är färdig kommer en kod skickas till dig på mejl. Därför är det extra viktigt att din epost adress är rätt. Om du inte kan hitta mejlet så titta först i skräpkorgen efter mejl från admin@gullviverallyt.se, om du inte hittar något så kan du skapa en ny förregistrering och checka extra noga att epostadressen blir rätt. Om du fortfarande inte erhåller en kod på mejl, var vänlig att vända dig till admin@gullviverallyt.se i god tid innan anmälan.
Sedan på anmälningsdagen klickar du på hämta uppgifter, där skriver du in koden du erhöll på mejl, ett tips är att kopiera koden från mejlet, och sedan klistra in den på hemsidan. Om något blir fel på anmälningsdagen med koden, skapa en ny anmälan istället. När koden har skrivits in korrekt, kommer du till en sida där du ser alla uppgifter du har angivit, vill du anmäla dig med de uppgifterna, klicka anmäl, om du märker att uppgifterna är fel, så kan du antingen skapa en ny anmälan, eller anmäla dig med felaktiga uppgifter, och sedan gå in och ändra uppgifterna i se/ändra uppgifter.


Hur kan jag ändra mina uppgifter från förregistreringen?

Efter att du har förregistrerat dina uppgifter kan du inte ändra uppgifterna tills dess att du har anmält dig på anmälningsdagen. Om uppgifterna har ändrats till dess så kan du antingen förregistrera dina uppgifter på nytt, eller så kan du anmäla dig med dina uppgifter du angav i förregistreringen, och sedan efter du har anmält dig, gå in och redigera dina uppgifter under fliken "redigera anmälan".


Jag hittar inte min kod från förregistreringen?

Om du inte kan hitta någon kod från förregistreringen så kan det bero ett antal saker. Det första du kan göra är att leta igenom ditt spam filter efter mejlet, prova också och titta om du har anmält dig med en annan epostadress. Om du inte hittar mejlet någon stans, så skapa en ny föranmälan, och lägg extra stor vikt på att titta så att epostadressen blir rätt. Om du efter detta fortfarande inte erhåller ditt mejl med inloggningsuppgifter så var vänlig att vända dig till admin@gullviverallyt.se i god tid innan anmälan.


Måste jag tillhöra en klubb för att få segla?

Seglaren måste tillhöra någon klubb som är ansluten till Svenska seglarförbundet, därför måste du uppge klubbtillhörighet. Det görs genom att söka i listan som innehåller alla klubbar i Stockholms Seglarförbund. Om din klubb inte finns med kan du för 150 kr bli medlem i arrangörsklubben Viggbyholms Segelsällskap (VhSS). Anmäl dig till VhSS här


Behöver jag mätbrev?

Båtar som inte finns med i SRS-tabell för köl- respektive flerskrovsbåtar måste skaffa mätbrev. Även båtar som finns med kan välja att skaffa SRS-mätbrev i hopp om att få lägre SRS-tal. När ditt mätbrev är klart komplettera anmälan med mätbrevsreferensen.


Vad gäller om flygande segel?

Båt med flygande segel måste anmäla vilken segelföring som planeras för Gullvivreallyt. En eventuell ändring av segelföring måste anmälas senast den 18 maj kl 21.00 för att få SRS-talet justerat.


Hur fungerar turordningen?

Deltagarantalet är begränsat till 110 st båtar. För anmälningar till Gullvirallyt 2020 gäller följande:
Anmälningsordning på hemsidan styr turordningen under förutsättning att betalning registreras inom fem bankdagar från anmälningsdatumet. Vid försenad betalning räknas anmälan som gjord fem bankdagar före den dag betalningen registrerats.
Räkna med det kan bli fördröjning i redovisning av turordning. Betalning sker till Näsbyvikens Båtsällskaps kansli. Kansliet kommer inte att vara bemannat under sportlovet. Därför kan OK för betalning tidigast redovisas under vecka 10.


Var kan jag se anmälningarna?

Klicka på länken Visa anmälningar för att se anmälningarna för Gullviverallyt 2020. För varje anmälan visas en rad med följande uppgifter: löpnr, båtnamn, båttyp och segelnr. Genom att klicka på titlarna för kolummerna (löpnr, båtnamn, båttyp och segelnr) så kan du sortera tabellen i ordning. När bealningarna är genomförda kommer ok_status fyllas i.


Hur Ser/ändrar jag min anmälan?

För att se registrerade uppgifter i din anmälan klicka på länken "Redigera anmälan". Logga in med löpnummer och det lösenord du fått mailat till dig vid anmälan. Du kan avbryta utan att ändra någonting genom att klicka på "Avbryt" i formuläret. När ditt mätbrev är klart skriv in mätbrevsreferensen. Om du ändrar någon uppgift skall du klicka på "skicka". Ändringar går att göra på hemsidan fram till 25 april som är samma som sista anmälningsdag.


Hur fungerar betalningen?

Total kostnad för deltagare i Gullviverallyt är 1200 kr, bestående av 200 kr i anmälningsavgift och 1000 kr för landsaktiviteter och hamnavgifter. Anmälan är giltig först när hela avgiften betalts. Betalningen sker i första hand till Gullviverallyts Swish, nummer 123 147 31 72, har du inte Swish så använd NBS bankgiro 5399-9918 (Obs! tidigare PG-nummer har upphört), ange som meddelande GULLVI + löpnummer som du får när du anmäler dig via hemsidan. Har du missat att notera löpnumret, titta i listan som visas när du klickar på "Visa inkomna anmälningar"
Efteranmälan betalas mot dubbla avgiften, 2400 kr.


Får jag pengarna tillbaka om jag hoppar av?

Om du har fått en plats (=OK) och senare vet att du inte kommer att kunna delta så är vi tacksamma om du meddelar detta till stina@gullviverallyt.se så fort du vet. Senaste anmälningsdatum & sista återbetalning full avgift 25 april. Senaste återbetalning halv avgift 4 maj.


Ska jag betala även om jag kommer att stå på väntelistan?

Även om alla platser är fyllda så är det viktigt att du betalar, först och främst så kommer du få behålla din turordning som gör så att du står närmare att komma med om folk hoppar av, dessutom kommer du få tillbaka fullbetalning om du inte kommer med. Detta innebär att om du väljer att lämna kön, eller blir erbjuden en plats i tävlingen men tackar nej, så får du fortfarande tillbaka hela betalningen, även efter sista återbetalningsdag.Gullviverallyt

Våra sponsorer