Gullviverallyt 21 - 24 maj 2020

Home Nyheter Om Gullviverallyt Sponsorer Resultat Kontakta oss Om hemsidan

Mobillayout

13 Oktober 2018

Ännu än uppdatering

Något som vi har velat förbättra ända sedan denna nya hemsida skapades var att se till att den såg bra ut på flera enheter. Den förra hemsidan hade några problem i laddning och visning av innehållet som uppmärksammades. Nu hoppas vi att denna nya hemsida kommer lösa dessa problem och skapa en fin vy även på mobiler.

Så vad är skillnaden?

Ni som har varit inne på hemsidan via mobilen har säkert märkt att menyn är uppdaterad, för att göra det enklare för alla mobilanvändare att navigera mellan de olika sidorna har vi gjort en annan meny layout på grund av det. Det som också är speciellt är att vissa knappar och animitioner är borttagna för att kunna stödja alla mobil webbläsara. Till exempel kan man inte "hovera" på en mobil, att sätta musen över en knapp. Så därför är de knapparna omgjorda. Ni som använder hemsidan frekvent på olika enheter kommer kunna se lite skillnader här och där, men huvudsaken är att det ska funka för alla, så innehållet är den samma.

Ett tips

För att avgöra vilken layout som ska användas använder sig hemsidan av en pixel avläsare, och kommer byta layout beroende på enhetens pixelbredd. Och bredden är den horisontella längden från vänster till höger. Så om ni mobilanvändare vill att det ska se bättre ut så brukar det oftast bli bättre om man roterar mobilen 90° till horrisontellt läge

Vi jobbar vidare på att göra mobillayouten ännu bättre,

På återseende!

Du har väll inte missat att läsa dessa artiklar:


Ny hemsida!
2018-09-23 11:51