Gullviverallyt logga

Anmälan till Gullviverallyt öppnar om:


(21 februari 2024 kl 06:30:00)

REDIGERA UPPGIFTER

Redigera uppgifter. För att visa och redigera sina uppgifter loggar du in på Mina sidor. Länk kommer visas i menyn samt nedan när anmälan har öppnat. Logga in med ditt löpnummer som du fått vid anmälan samt det lösenord som skickades till dig i bekräftelse mejlet.

VISA ANMÄLNINGAR

Visa anmälningar. För att se anmälda båtar kan du se dem här. Notera att listan inte är en starlista, utan är sorterad enligt anmälningsordningen. När betalningarna kommit in så kommer kolumnen Status att uppdateras:


OK = du har en plats.

EJ BETALT = du har inte betalt. VÄNTELISTA XX = du har hamnat i kön, din plats i kön är XX.
FAQ


Frågor och svar om anmälan


Här nedan har vi samlat ihop vanligt förekommande frågor om anmälan och kappseglingen, om din fråga inte är besvarad nedan kan du vända dig till admin@gullviverallyt.se.


När öppnar anmälan?

Hemsidan www.gullviverallyt.se öppnas 21 februari klockan 06:30 för anmälningar. När klockan ovan tickat ner til 0d 0h 0m 0s visas en länk som går direkt till anmälan

Hur anmäler jag mig?

Anmälan kan endast göras via formuläret på hemsidan. Länk till formuläret återfinns ovan när anmälan väl öppnat.

Kan jag hämta uppgifter från tidigre år?

På grund av GDPR så går det inte att hämta uppgifter från tidigare år, utan alla får fylla i sina uppgifter på nytt. Men för att underlätta vid själva anmälan så går det att förregistrera uppgifter från och med ca 2 veckor innan.

Hur fungerar förregistreringen?

För att underlätta vid själva anmälan så går det att förregistrera uppgifterna veckorna innan. När förregistreringen har tagits emot erhåller du en bekräftelse via mejl, med en unik kod. Använd den koden vid själva anmälan, genom att klicka på länken "anmälan med förregistrerade uppgifter", där fyller du i koden, hämtar dina uppgifter, kollar igenom att allt är rätt, och sen skickar in dem.

Måste jag tillhöra en klubb för att få segla?

Den ansvarige ombord måste tillhöra någon klubb som är ansluten till Svenska seglarförbundet, därför måste du uppge klubbtillhörighet. Om din klubb inte finns med kan du för 200 kr bli medlem i arrangörsklubben Viggbyholms Segelsällskap (VhSS). Anmäl dig till VhSS här

Behöver jag mätbrev?

Båtar som inte finns med i SRS-tabell för köl- respektive flerskrovsbåtar måste skaffa mätbrev. Även båtar som finns med kan välja att skaffa SRS-mätbrev. Mätbrev måste förnyas varje år. När ditt mätbrev är klart komplettera anmälan med mätbrevsreferensen.

Vad gäller om flygande segel?

Båt med flygande segel måste anmäla vilken segelföring som planeras för Gullvivreallyt. En eventuell ändring av segelföring måste senast anmälas kl.21:00 söndagen innan kristihimmelsfärd.

Hur fungerar turordningen?

Deltagarantalet är begränsat till 110 st båtar. Anmälningsordning på hemsidan styr turordningen under förutsättning att betalning sker inom fem bankdagar från anmälningsdatum.

Var kan jag se anmälningarna?

Klickar på länken Visa anmälningar för att se anmälningarna. För varje anmälan visas en rad med följande uppgifter: löpnr, skeppare, båtnamn, båttyp och segelnr. Genom att klicka på titlarna för kolummerna så kan du sortera tabellen i ordning. När vi har registrerat in betalningarna kommer status att synas. OK betyder att plats har erhållits, väntelista innebär att betalning har skett men denne har hamnat på köplats.

Hur ser/ändrar jag min anmälan?

För att se registrerade uppgifter i din anmälan klicka på länken "Min sida". Logga in med löpnummer och det lösenord du fått mejlat till dig vid anmälan. Du kan avbryta utan att ändra någonting genom att klicka på "Tillbaka" i formuläret. När ditt mätbrev är klart skriv in mätbrevsreferensen. Om du ändrar någon uppgift skall du klicka på "skicka". Ändringar går att göra på hemsidan fram till sista anmälningsdag.

Hur fungerar betalningen?

För att behålla sin anmälningsordning behöver betalning ske inom fem bankdagar från din anmälan. Betalning om 1400kr, (1000kr för båtar som deltar i ungdomsklassen), sker via Swish till NBS Gullviverallyts swishnummer 123 147 31 72. Har du inte tillgång till Swish så kontakta tävlingsledaren via mejl: stina@gullviverallyt.se

Får jag pengarna tillbaka om jag hoppar av?

Om du har fått en plats (=OK) och senare vet att du inte kommer att kunna delta så är vi tacksamma om du meddelar detta till stina@gullviverallyt.se så fort du vet. Senaste anmälningsdatum & sista återbetalning full avgift 15 april. Senaste återbetalning halv avgift 30 april. Står du på väntelista så får du alltid pengarna tillbaka om du inte tar den plats du blir erbjuden.

Ska jag betala även om jag kommer att hamna på väntelistan?

Även om du ser att det redan verkar fullt så rekommenderar vi dig att betala så att du hamnar på väntelista. Det sker en del avhopp i samband med sjösättning. Skulle du mot förmodan inte erbjudas plats får du pengarna tillbaka.

Vad ingår i anmälningsavgiften?

Totala avgiften för Gullviverallyt är 1400kr, (1000kr för båtar som deltar i ungdomsklassen), som består av 200kr i anmälningsavgift och 1200kr för landaktiviteter och hamnavgifter (el ingår inte i hamnavgiften). Vid skepparmötena efter torsdagens-lördagens seglingar anordnas prisbord för dagens kappsegling och godis till barn. Både på torsdags- och fredagskvällen genomför vi tipspromenad och olika tilltugg och dryck efter kvällarnas aktivitet. På lördagskvällen har vi gemensam räkfest där man erhåller 1 kg räkor per båt.