Gullviverallyt 30 maj - 2 juni 2019

Home Nyheter Om Gullviverallyt Inbjudan Sponsorer Resultat Tävlingsprogram Kontakta oss Om hemsidan Anmälan

Anmälan! (Se även regler i inbjudan)

Frågor och svar om anmälan? Klicka här
Anmälningsordningen styr turordningen om det blir fullt, förutsatt att du betalt inom fem bankdagar. Du kan hämta dina uppgifter från tidigare år genom att söka på båtnamn. Kontrollera att uppgifterna stämmer.
I annat fall klicka på länken "Anmälan ny". Du kommer till ett formulär där du fyller i namn- och adressuppgifter samt uppgifter om båten. Fyll i uppgifterna så fullständigt som möjligt. Fält som är obligatoriska är markerade med *.
Uppgifterna skickas iväg först när du klickar på knappen "Skicka" nertill på formuläret. Du kan avbryta genom att klicka på "Tillbaka" i formuläret.
När din anmälan registrerats får den ett löpnummer. Anteckna löpnumret! Du kan även skriva ut kvittensen med CTRL+P eller göra en skärmdump på PC, och CMD+P/ CMD+SHIFT+3 på mac.
Vill du se och ev ändra registrerade uppgifter i din anmälan kan du göra det genom att klicka på länken "redigera anmälan". Du loggar in med löpnummer och den epostadress du anmält.
Den totala avgiften 1200 Kr betalas i första hand till Gullviverallyts Swish nummer 123 147 31 72. Har du inte Swish betala till NBS bankgiro 5399-9918. Betala INOM FEM BANKDAGAR. OBS! Som referens skall du ange "GULLVI" och löpnr du får. Exempel: Har du fått löpnr=13 kan du ange GULLVI-13.

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD


Du kan inte heller redigera din anmälan, vill du ändra något maila till redigera@gullviverallyt.se