Gullviverallyt 21 - 24 maj 2020

Home Nyheter Om Gullviverallyt Sponsorer Resultat Kontakta oss Om hemsidan

Ny hemsida!

23 September 2018

Som ni säkert har märkt...

Som ni säkert har lagt märket till, så har hemsidan uppdaterats till en ny layout. Ni finner fortfarande allt de gamla i de olika delarna av menyn, så som Tävlingsprogram, Om hemsidan, sponsorer, resultat, med mera. Men denna sekttion av nyheter är ny, och till för att förenkla för er när något nytt har lagts till i till exempel tävlingsreglerna som man bör veta om.

Del av modernisering

Förra året uppdaterades skepparförsäkringen till ett google formulär, så att det skulle gå att fylla i digitalt, som både underlättade för oss, för miljön och förmodligen för er. Denna hemsida är steg 2 i en proccess av att modernisera Gullviverallyt, som ska underlätta att hitta inforamation, och förenkla de olika stegen innan kappseglingen.

Varför?

Idéen föddes redan för några år sedan, men det var först förra året som proccessen började med en modernisering. Men det var efter Gullviverallyt 2018, på den slutliga prisutdelningen projektet verkligen sattes till liv. Där fick vi in idéer på att förbättra hemsidan, så att nya uppdateringar automatiskt kommer upp, som när till exepel anmälan släpps. Det kom också in en idé på ett "gast forum", där folk kunde anmäla behov av gastar, och kunde anmäla sig själva som gastar, och då hade vi två val, antingen förbättra den förra hemsidan, och fixa till de nya problemen, eller börja om på nytt och skapa en helt ny hemsida. Och jag tror att ni vet vilket av de allternativen vi gjorde.

Inget är perfekt

Idag är hemsidan långt från klar, och det finns alltid plats för förbättringar. Så om ni har några idéer på saker som borde finnas med på hemsidan som inte finns, var vänlig att maila till admin@gullviverallyt.se, så ska vi göra det bästa av era förslag. För det är tack vare er det är en höjdpunkt varje år att arrangera Gullviverallyt, utan er vore inget av det här möjligt, så då borde det också vara på er vi ska lyssna till förslag.

På återseende!

Du har väll inte missat att läsa dessa artiklar:


Mobillayout
2018-10-13 15:13